2011-08-21 10:42:57

♥Filed under: Allmänt

Flickor säljer sin oskuld i utbytte mot Justin konsert biljett!

Justin Bieber biljetter är en eftertraktad handelsvara, men för hans upp kommande konsert i Mexiko, finns det unga flickor som auktionera ut sin oskuld för att kunna köpa en biljett för att se tonåringen. Justin behöver komma på Twitter och sätta stopp för detta!
Även om detta är inte alls tonåringarna hjärt-bultar fel, dessa fans tydligen avgudar honom nog att göra detta, så kanske de kommer att lyssna på honom om han berättar för dem att han är missnöjd med dessa åtgärder.
Hans Mexiko konserten sålde slut direkt efter biljetter gick på försäljning och videor av unga flickor gråt och i olika stadier av depression över att inte få en biljett gick viralt på nätet. Även om detta var ledsamt, detta är nyaste praktiken farligt.
Enligt Popcrush, har en mexikansk dagstidning publicerat nyligen en artikel rapporterar att Justin fans är förtvivlade över att inte få en biljett till hans show, som säljer sina "oskulder" i utbyte mot en Justin konsert biljett. Det är så skrämmande att höra om dessa unga flickor avsikter.
Förhoppningsvis kan Justin får vind i dessa senaste rapporter och vädjar till deras känsla av lojalitet till honom och styra dem att inte göra detta. Kanske kan han lägga till en andra show på i Mexiko för att hjälpa de tusentals fans som förlorade på grund av att biljetter till hans show sålde slut så snabbt.
2

2011-08-21 10:37:03

♥Filed under: Allmänt

Justin dissar inte Selena för Kim Kardashian!

Justin dissar Kim genom att hoppa över hennes bröllop, han är så fast besluten att vara på Selenas konsert!
Justin fick en inbjudan till Kim Kardashian bröllop, men han hoppade över den för att göra ett framträdande på Selena Gomez 20 augusti konsert i New Jersey.
Justin, 17, var på mässan - sponsrat av Selenas Kmart klädkollektion Dröm högt - på andra sidan av landet som gäster anlände till Kims vigsel.

0

2011-08-21 10:29:23

♥Filed under: Allmänt

Justin Bieber gatuskylt tillbaka!

Bara två dagar efter att en gata i Forney, Texas som heter Justin Way blev stulen, har tonåringar ansvariga för swiping Justin gatuskylt kommit fram för att erkänna att det var dom.
Enligt E! Online har Justin Way gatuskylt återlämnats efter Forney visade Texas City manager Brian Brooks till E! att det var en grupp tonåringar som hängde skylten och av misstag drog ned flydde dom från platsen i ett ögonblick av panik.
Efter den incidenten kom en grupp tonåringar sheriffkontoret för att förklara vad som hände och lämnade tillbaka Justin Bieber gatuskylt, som redan var tillbaka efter det att den försvann. Inga avgifter lades i fallet med Justin
Bieber gatuskylt tillbaka.


0

2011-08-20 20:13:01

♥Filed under: Allmänt

NSN fan cut till sverige!

Rösta för att få NSN fan cut till sverige, klicka på bilden för att komma dit! :)


0

2011-08-20 20:07:34

♥Filed under: Allmänt

Selena Gomez kommer att vara värd på VMA Pre-Show!

Justin och Selena Gomez kan inte komma VMA: s "svarta mattan" tillsammans, men de kan mycket väl ha en run-in, nu när MTV har meddelat att Selena kommer att vara värd för prisutdelningen pre-show!
Det har inte meddelats ännu om Justin kommer att närvara vid VMAs, som hålls i Los Angeles på Sun., Aug 28, men hans hit låt "U Smile" har blivit nominerad för bästa manliga video.
"Jag är mycket glad över att vara en del av 2011 VMA-talet," EW.com citerade det Selena har sagt. "Efter alla mina år som jag tittat på VMA-talet har pre-show alltid varit en av mina favorit delar. Det är en sann ära att vara värd från den svarta mattan i år. "
Selena kommer att sparka igång sin värdskap vid 8 pm EST den kvällen. Lady Gaga kommer att öppna VMAs, och andra artister inkluderar Chris Brown, Adele, och Bruno Mars.

0

2011-08-20 20:00:28

♥Filed under: Allmänt

Justin har en ny turné buss!

Justin varnade att sanera ny turné buss Med tidigare ägare, Kid Rock!
När Justin kommer ut på vägarna igen, är det inte vilken buss som helst han kommer åka i!. Det är ingen mindre än Kid Rocks gammla turné buss som han kommer ta över.
Ökänd för sin vita trash sätt med en uppsjö av vackra flickor bredvid honom, kunde Kid Rock inte låta bli att hitta lite humor i den tonåring heartthrob att bli ägare till en buss som han brukade kalla "Devil’s Den."
"Hade du det där saneras, unge man? ", "Den bussen, under några år, var bara ond. Nu är det som en glass lastbil." Sa Kid rock till Time Out Chicago.
Kid Rock delade också en detaljerad beskrivning av den buss som låter mer som en samling för mjuk-core porn!
"Jag hade bussen gjort med alla röda läder", sa han. "Det hade präglat Detroit D, ett takfönster och en fiberoptisk se igenom dusch. Du ser bara på det, och gå, "Åh, ser inte ut som något positivt hänt här."
Låt oss hoppas för sakens skull Justins flickvän, 19-åriga Selena Gomez, att Justin inte låta det förflutna krypa in i framtiden!


0

2011-08-20 19:46:28

♥Filed under: Allmänt

Believe

Justin har varit i studion den senaste veckan och arbetat hårt med sin nya CD, som anger att det bör vara ute i närheten av november, lagom till julhelgen!

0

2011-08-20 19:42:17

♥Filed under: Jelena

Jelena statyn får ett nytt hem!

Statyn av de två tonåringarna Selena Gomez och Justin Bieber kommer att ta sig till ett Dallas-område i en porr butik inom en mycket snar framtid, enligt The Hollywood Reporter.
Butiken, Nya Fine Arts bekräftade att statyn kommer att visas där. Cory Allen, ett rep för Edwards, berättade också för reportern att konstnären planerar en pendang inspirerad av en 1968 gjutna gjord av Jimi Hendrix privata delar. Den andra statyn kommer att visas Biebers på samma sätt, med hjälp av vad han beskrev som en "Warner Bros tecknad film" vibe.

0

2011-08-20 19:31:36

♥Filed under: Jelena

Jelena och Smoothie king sweeties!


0

2011-08-19 13:51:39

♥Filed under: Allmänt

Justins gata!

Det har bara gått två dagar och gatuskylten är redan stulen!
Main Street förvandlades till Justin Way denna tisdag, men okända invånare stal skylten idag.
Borgmästaren Darren Rozell har sagt att han kommer att ha skylten omedelbart bytas, säger CNN.com att "Vi vet inte om det verkligen var en galen fan som bestämde att de måste ha det eller vad."


0

2011-08-19 13:48:32

♥Filed under: Allmänt

12 miljoner!

Justin har nu toppat 12 miljoner följare på twitter!

0

2011-08-19 01:46:51

♥Filed under: Allmänt

De värsta pop skådespelarna i historien

I en pågående undersökning, ranking "de värsta pop skådespelarna i historien" på den brittiska tidningens hemsida UK magazine är Justin Bieber toppade på den närvarande listan.
Läsare ombeds att rangordna pop agerar på en skala från 1-10. Justin är nu på toppen av högen med en dyster genomsnittsbetyg på 8,61, slog ut Rebecca Black, Paris Hilton och Ashlee Simpson.

Klicka Justin Bieber och ge honom 1 stjärna, ju mindre ju bättre. Rösta alla andra 10 stjärnor så att Justin aldrig mer kommer få komma upp på top 20 igen!
Rösta gör ni på denna sidan!
http://www.nme.com/ratemy/229099/the-worst-pop-acts-in-history

Justin är inte med på top 20 längre, men man vet aldrig, rösta på! :)

0

2011-08-19 01:26:24

♥Filed under: Allmänt

Falskt rykte!

Den 18-åriga skådespelerskan Demi Lovato pratade nyligen med Latina tidning om ryktena kring en eventuell duett med Justin, bästis Selena Gomez.
Då berättade Demi, "Jag vet inte var Justin ryktet kom igång. Men det är inte sant, Men att göra en låt med Selena, skulle jag älska att göra i framtiden!"


 

0

2011-08-18 22:07:19

♥Filed under: Allmänt

Kendall Jenner har pojkvän?

Minns ni att Justin hade försökt att få Kendall Jenner att gå ut med hans kompis Julian Swirsky? Vilket gick helt okej, förutom att hon ville att Justin och Selena skulle följa med så det blev dubbeldejt istället.
Det verkar som det inte blev så mycket mer med det, för nu har det kommit ut bilder på att Kendall har pojkvän!

Vad tror ni?

Här är några bilder,

0

2011-08-18 20:01:41

♥Filed under: Instagram

INSTAGRAM

justinbieber, Beautiful day outside my friend

0

2011-08-18 19:30:00

♥Filed under: Allmänt

Två album samtidigt?

En källa nära Justin har nyss kommit ut med att han är i studion och spelar in två album och ger en chans till lite mindre kända personer att spela in med honom.
Såhär berättar källan, "Justin träffade producenterna förra veckan om hans nya album" "De är ute efter att ta några nya artister, ungt blod som precis börjat spela och inte är så kända än"
Källan vill inte bekräfta om Justins flickvän Selena Gomez skulle arbeta med Justin på båda album.

"Jag
har arbetat med Will.i.am och Chris Brown och även en massa andra olika människor,"  Har Justin sagt.
"Så
albumet kommer att bli stort."
Justin
tillade att det redan nu finns rapporter om att han kommer att samarbeta med
Demi Lovato, men det är bara rykten inget säkert än!


0

2011-08-18 19:10:56

♥Filed under: Allmänt

"My robot is better than your robot"

Denna söndag, 14 augusti 2011, kommer Miley Cyrus, Will.i.am, Britney Spears, Snoop Dog, Jack Black och även såklart Justin Bieber och många andra att ansluta Dean Kamen ABC Television speciella program, "i.am.FIRST: Vetenskap är Rock and Roll".

Här är promoten till programmet:

0

2011-08-18 01:49:48

♥Filed under: Allmänt

Justin Bieber har sin egen gata!

En tjej vid namn Caroline Gonzalez, 11 år, blev borgmästare för en dag i Forney, Texas när hon var med i en tävling. Priset var att hon fick döpa en gata till vad hon ville och namnet blev Justin Bieber Way. Såhär sa hon om varför hon valde just det, "För att jag gillar honom och jag gillar hans musik. Så jag tänkte, varför inte döpa en gata med min favorit artists namn i min hemstad?"

 

1

2011-08-17 18:56:30

♥Filed under: Allmänt

Sean Kingston berättar om sitt bråk med Selena Gomez

 

Har Selena Gomez kommit imellan Justin och hans bästis, Sean Kingston? Den jamaicanska-amerikanska sångaren förklarade vad som verkligen hände med Ryan Seacrest.

Lyssna på intervjun här!

0

2011-08-16 22:15:25

♥Filed under: Paparazzi

Justin = brat!?


Justin säger att han inte hade nån anning om att folk tycker att han är en "brat". Klicka på bilden för att se videon!:)
0

2011-08-16 22:03:11

♥Filed under: Awards

VMA!

Justin är nominerad som Best Male Video, det avslutas den 28 augusti! :)

RÖSTA HÄR!

0

2011-08-16 21:44:49

♥Filed under: Allmänt

23-åring stal Justin Bieber kartong!



23-åriga David Dowling blev tagen på bar gärning när han stal en Justin Bieber kartong i Florida i Lördes.
David och hans vän lyckades inte skaka sig av den anställde som jagade dom och var tvungen att lämna tillbaka Justin kartongen värt 34.99 dollar.
0

2011-08-16 21:36:22

♥Filed under: Jelena

Jelena på Teen Choice




0

2011-08-16 21:31:17

♥Filed under: Allmänt

Will.i.am Undervisar Justin

Tror du att Justin måste göra slut med Selena för att uppleva hjärtat krossat och bli en bättre artist? Det är i alla fall vad Will.i.am tror!

Att bara vara 17 år gammal så flyger Justin rätt högt upp just nu i rockstar världen, han är även en av dom rikaste, mest efterfrågande kändisarna i världen. Han är dessutom redan kär i sin första stora flickvän Selena Gomez, men en av han metorer Will.i.am anser att Justin måste göra slut med sin flickvän för att få känna på att få sitt hjärta krossat och kunna sätta sig till rätta som legend i musikvärlden.

Såhär säger Will.i.am till Ryan Seacrest: "Justin har att kämpa, Michael Jackson kämpade, Prince kämpade, dom som stod kvar länge är dom som kämpade mest." "Vi vet dom som blir bekvämma och sen blir deras karriärer korta."

Will.i.am vill heller inte bara producera musik till Justin utan han vill även att han ska bli lite mer
självförsörjande.
"Jag vill Justin Bieber att skriva sin egen musik och producera sina egna låtar" Förklarade han, men för att göra det tror Will.i.am att Justin måste göra slut med sin flickvän för att bli lite mognare känslomässigt.

"Han kommer att göra ont, han kommer gå igenom relations drama vilket kommer göra honom mer framgångsrik" förklarade han vidare.
0

2011-08-16 20:59:47

♥Filed under: Allmänt

Justin Bieber och Kristen Chenoweth glitter i guld Getups!



Båda megastjärnor är inte alls rädda för att göra ett uttalande när det kommer till mode, men att deras Hollywood-status motiverande kan bli så likt!
Är trenden Wacky, klibbig, eller flott?
1

2011-08-16 20:48:03

♥Filed under: Allmänt

Justin Bieber = Matchmaker!?


Justin tog nyligen till Twitter att Kendall Jenner och hans vän Julian Swirsky skulle gå på en dejt. Kendall sa att hon skulle vilja göra det en dubbel dejt med Justin och Selena och nu har Ryan Seacrest har lagt sig i och satte Kendall och Julian på telefon med varandra på hans radioprogram!
Här kan du lyssna på en pinsamma konversationen.
0

2011-08-16 20:33:51

♥Filed under: Awards

Do something awards

Lite bilder från Do something awards!












0