2011-08-21 10:42:57

♥Filed Under: Allmänt

Flickor säljer sin oskuld i utbytte mot Justin konsert biljett!

Justin Bieber biljetter är en eftertraktad handelsvara, men för hans upp kommande konsert i Mexiko, finns det unga flickor som auktionera ut sin oskuld för att kunna köpa en biljett för att se tonåringen. Justin behöver komma på Twitter och sätta stopp för detta!
Även om detta är inte alls tonåringarna hjärt-bultar fel, dessa fans tydligen avgudar honom nog att göra detta, så kanske de kommer att lyssna på honom om han berättar för dem att han är missnöjd med dessa åtgärder.
Hans Mexiko konserten sålde slut direkt efter biljetter gick på försäljning och videor av unga flickor gråt och i olika stadier av depression över att inte få en biljett gick viralt på nätet. Även om detta var ledsamt, detta är nyaste praktiken farligt.
Enligt Popcrush, har en mexikansk dagstidning publicerat nyligen en artikel rapporterar att Justin fans är förtvivlade över att inte få en biljett till hans show, som säljer sina "oskulder" i utbyte mot en Justin konsert biljett. Det är så skrämmande att höra om dessa unga flickor avsikter.
Förhoppningsvis kan Justin får vind i dessa senaste rapporter och vädjar till deras känsla av lojalitet till honom och styra dem att inte göra detta. Kanske kan han lägga till en andra show på i Mexiko för att hjälpa de tusentals fans som förlorade på grund av att biljetter till hans show sålde slut så snabbt.
2

Postat av: Gabriella

Vore Kul om du kunde vara med och tävla om att bli dagens blogg,

tryck bara på länken och du kommer direkt till inlägget :) !!

http://swedenfan.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-mjaaaoo.html#comment



Kram

2011-09-12 @ 00:09:27
URL: http://swedenfan.blogg.se/
Postat av: Damaris

hej :)

2011-11-15 @ 20:15:46
URL: http://justindbswag.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: