2011-11-17 10:35:05

♥Filed Under: Allmänt

Mariah Yeater vill fortfarande att Justin ska ta faderskapstest

Även om Mariah avfärdade faderskapet fallet kräver hon fortfarande att Justin ska ta ett privat faderskapstest. Men hans reps berättar att hon kan inte någonting i detta fallet.
Tydligen var mardrömmen inte över. Vi trodde att Justin Bieber var klar med detta efter Mariah Yeater tappade sin faderskap fall mot honom, men det roliga är inte klart ännu.
"Vi förhandlar med Biebers råd, för att nå ett sekretessavtal och att få privata tester och resultat", Mariah är Chicago-baserade advokaten Jeffrey M. Leving berättade People.
Under tiden berättade Justin talesman, Matthew Hiltzik, HollywoodLife.com, "Jag vill bara att det ska vara klart det finns absolut ingen lösning i diskussionerna. Hon kan inte kräva ett faderskapstest. Hennes andra advokater är in för att avvisa målet och släppte henne som kund. "
Mariahs advokat sade också den 20-åriga mamma har satts i yttersta fara sedan offentligt med sin historia om att hon födde Justins barn.
"Jag talade med Mariah idag, någon har nyligen stalking henne," Leving sagt. "Hon är glad att hon bytt hennes nummer så att hon inte börjar bli dödshot via telefon. Hon är en ung 20-årig ​​mamma som nu har att oroa sig för hennes säkerhet och hennes barn. Det är mycket för en kvinna i den åldern att hantera. "



-Hollywoodlife
0


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: